Erilaiset Toto-pelit

Toto on peli, jossa ennustetaan hevosten sijoittumista kilpailuissa. Suomessa Veikkaus Oy pyörittää ja markkinoi tämäntyyppisiä pelejä raviurheilun parissa. Toto-peliä voi pelata kisapaikalla tai myyntipisteissä seuraten kisan etenemistä reaaliajassa. Nykyään internet-yhteyden turvin myös kotoa käsin voi pelata. Mutta millaisia erilaisia Toto-pelejä sitten on olemassa? Esittelemme niitä tässä kirjoituksessa.

Kaksari

Suomalaisten suosikki Toto-peli on nimeltään kaksari. Tässä pelissä veikataan maaliin ensimmäisinä saapuvaa kahta hevosta. Hevosten maaliintulojärjestystä ei kuitenkaan tarvitse tietää. Kaksaria voidaan pelata silloin, jos lähdössä on vähintään neljä hevosta. Minimipanos tässä pelissä on 1 euro ja voittoina palautetaan 85 prosenttia panoksista.

Voittaja

Toinen suosittu pelityyppi Totossa on voittaja. Ideana on tietenkin arvata maaliin ensimmäisenä tuleva hevonen. Voittosumma on pelaajan asettama panos kerrottuna hevosen voittajakertoimella. Voittajakerroin on aina vähintään 1,00. Tässä pelissä minimipanos on 1 euro ja palautusprosentti 88. Voitot vaihtelevat muutamista euroista satoihin euroihin.

Sija

Sija-pelissä arvataan yksi hevonen, joka sijoittuu kolmen ensimmäisen joukkoon. Mikäli lähdössä on vain 4–6 hevosta, arvataan kahden ensimmäisen joukkoon sijoittuvaa hevosta. Minipanos on 1 euro ja palautusprosentti 88.

Tämä peli sopii loistavasti aloittelevallekin vedonlyöjälle. Oikein veikkaamisen todennäköisyyttä voi parantaa lukemalla uusimmat vetovihjeet.

Troikka

Troikka on yksinkertainen veto, jossa pelaajat ennustavat, mitkä hevoset sijoittuvat lähdössä ensimmäiseksi, toiseksi ja kolmanneksi. Kaikkien kolmen sijoituksen on oltava oikein voiton saamiseksi. Tätä peliä voi pelata vain lähdöissä, joissa sen mahdollisuudesta on etukäteen ilmoitettu. Minimipanos Troikassa on 0,50 euroa ja palautusprosentti 70.

Päivän Duo

Päivän Duo -pelissä veikataan kahden saman päivän lähdön voittajahevoset. Peliä pelataan vain ennakkoon ilmoitetuissa lähdöissä. Päivän Duon minimipanos on 1 euro ja pelivaihdosta palautetaan 75 prosenttia.

T-pelit

T-pelit ovat luonteeltaan Toto-peleistä haastavimpia, mutta niissä on mahdollisuus suuriin voittoihin. Juuri tämän jännityksen vuoksi ne ovat hyvin suosittuja. T-pelien alle kuuluvat seuraavat pelit: Toto4, Toto5, Toto64, Toto65, Toto75, Toto76, Toto86. T-pelin nimessä oleva numero kertoo siitä, monenko lähdön voittajahevosta veikataan ja monella oikein arvatulla voi voittaa. Esimerkiksi Toto64-pelissä arvataan kuuden lähdön voittajia ja jo neljällä oikein arvatulla voittaa jotakin.

Näistä peleistä Toto75:ssä on voitettu jopa miljoonia euroja! Tässä kyseisessä T-pelissä arvataan seitsemän ennalta ilmoitetun lähdön voittajahevoset. Voittoon pääsee kiinni 5-7:llä oikein arvatulla hevosella. Suomessa Toto75 on pääpeli aina lauantaisin, Ruotsissa sekä lauantaisin että sunnuntaisin. Suomen peleissä minimipanos on 0,05 euroa ja panoksista palautetaan voittoina 65 prosenttia.

Toton maailma on jännittävä ja hauska

Kuten näet, Toto-peleissä on mukavasti valinnanvaraa ja jo pienellä panoksella pääsee peliin mukaan. Moni vaihtoehto sopii aloittelevallekin vedonlyöjälle. Vaativammat T-pelit sen sijaan sopivat jo vähän kokeneemmalle vedonlyöjälle, jolla on hyvää taustatietoa eri hevosista ja joka seuraa raviurheiluun liittyvää uutisointia sekä vinkkejä voittajista. Valitsitpa minkä tahansa pelin, toivotamme sinulle onnea ja jännittäviä hetkiä vedonlyönnin parissa!