Mikä on Zed Run?

Lohkoketju teknologian ja kryptovaluutan maailma jatkaa vain ihmisten yllättämistä vuosi toisen jälkeen. Siihen luodaan koko ajan enemmän erilaisia mahdollisuuksia, jotka kiinnostavat hyvin monia eri ihmisiä.

Yksi näistä on ehdottomasti Zed Run ja sen kaltaiset mahdollisuudet. Mutta mikä Zed Run oikeastaan on, ja miten se toimii? Tämä artikkeli tulee vastaamaan aivan kaikkiin kysymyksiin aiheesta. Siten sinulle selviää myös se, miksi kerromme tästä vaihtoehdosta juuri sinulle. Aloitetaan siis siitä, mikä Zed Run edes on!

Zed Run toimii Ethereumin päällä

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Zed Run on hevoskilpailu peli. Se on verkon kautta toimiva peli, mutta siihen liittyy yksi hyvin mielenkiintoinen asia. Zed Run on nimittäin lohkoketjun päällä toimiva peli. Tarkemmin sanottuna, se toimii super suositun Ethereum lohkoketjun päällä. Tämä tekee siitä erityisen mielenkiintoisen vaihtoehdon kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kryptovaluutasta ja lohkoketju teknologiasta.

Zed Run ei ole ilmainen peli. Koska se toimii Ethereum lohkoketjun päällä, sinun tulee tietenkin maksaa pelaamisesta ETH merkeillä. Jos sinulla ei ole vielä Ether merkkejä omistuksessa, voikin olla hyvä idea siirtyä sivustolle ostaethereumia.fi. Sieltä voit löytää aivan kaiken tarvittavan tiedon aiheesta. Tämä sivusto helpottaa sinua Ethereumin hankkimisessa vaikka olisit aivan aloitteleva pelaaja. Siten sinun tulee olemaan hyvin helppoa siirtyä pelaamaan ja pitämään hauskaa.

Millä Zed Run peliä voidaan pelata?

Koska Zed Run on elektroninen peli, sinua kiinnostaa varmasti tietää, millä laitteilla peliä voidaan oikein pelata. Onneksi voit olla varma siitä, että sinulta löytyy jo valmiiksi laite, jolla pääset pelaamaan viihdyttävää Zed Run peliä. Tämä johtuu siitä, että peli toimii sekä puhelimella että tietokoneella. Mikä parasta, voit pelata peliä sekä PC tai MAC tietokoneella. Toisin sanoen, sinulle on todellakin uskomattomasti erilaisia mahdollisuuksia pelin pelaamiseen.

Ainoa asia, mikä sinun tulee oikeastaan ottaa huomioon on se, että sinulla on tarpeeksi uusi laite käytössä. Toisin sanoen, sinulle ei riitä se, että laitteesi on esimerkiksi kymmenen vuotta vanha. Silloin se ei ole tarpeeksi tehokas pelin pyörittämiseen.  Kuitenkin jos käytössäsi on muutaman vuoden vanha laite, voit olla varma siitä, että pääset pelaamaan ja pitämään hauskaa hyvin helposti ja nopeasti. Kerrankin sinun ei tarvitse hankkia uutta laitetta pelaamiseen hauskanpitoon, vaan voit pelata jopa silloin kun olet liikkeellä.

Zed Runi pelistä voidaan saada merkkejä

Asia, mikä tekee Zed Run pelistä erityisen viihdyttävän on se, että kyseessä on niin sanottu P2E peli. Mitä tämä tarkoittaa? Yksinkertaisesti sitä, että voit jopa ansaita krypto merkkejä pelaamalla peliä! Pelistä ansaitaan krypto merkkejä nimeltään ZED, jotka toimivat Ethereum lohkoketjun päällä. Tämä tekee niistä hyvinkin käytännöllisiä ja mielenkiintoisia merkkejä. Jos onnistut saamaan itsellesi ZED merkkejä, sinun kannattaa tietenkin siirtää ne turvaan aivan kuten minkä vain muun kryptomerkin kohdalla.

Zed Run ei ole ainoa peli, joka käyttää lohkoketju teknologiaa

Jos olet kiinnostunut Zed Run pelistä, sinun kannattaa tietenkin ottaa huomioon, että se ei ole myöskään ainoa lohkoketju peli. P2E pelien kategoria on kasvanut erittäin suureksi vuosien saatossa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulle on olemassa lukemattomasti muitakin mahdollisuuksia, jotka tulevat varmasti viihdyttämään juuri sinua. Halusit sitten pelata korttipelejä tai mitä vain muuta mahdollisuutta, voit löytää juuri sinulle sopivan pelin.

Sen lisäksi, että nykyään on pelejä, joita pelaamalla voidaan ansaita krypto merkkejä, jotkut pelit käyttävät lohkoketju teknologiaa muilla tavoilla. Loistava esimerkki tästä on kaikki pelit, jotka käyttävät NFT merkkejä. Mutta mikä on nft? NFT on merkki, joka toimii Ethereum lohkoketjun päällä. Merkki voi olla mikä vain digitaalisesta taiteesta pelin työkaluun. Tämä jälkimmäinen vaihtoehto onkin mahdollisuus, mistä monet pelit ovat alkaneet ottamaan hyödyn.

Nykyään voit löytää todella monia pelejä, jotka sisältävät NFT merkkejä. Tämä voi olla esimerkiksi ase, kartta tai oikeastaan mikä vain pelissä käytettävä asia. Itse asiassa jopa Zed Run pelissä olevat hevoset ovat oikeasti NFT merkkejä.

Zed Runissa on erilaisia rotuja ja sukuja

Nyt kun olemme päässeet hevosiin, meidän tulee tietenkin puhua niistä hieman enemmän. Nimittäin niillä on tietenkin suora vaikutus itse pelaamiseen monilla eri tavoilla. Peli sisältää eri rotuja ja sukuja. Nämä viittaavat hevosen tasoon, eli siihen, miten se tulee pärjäämään kisassa.

Rotujen ja sukujen nimet ovat hauskasti liitetty kryptovaluuttojen maailmaan. Esimerkiksi kaikista harvinaisin rotu on nimeltään Nakamoto. Tämä nimi kuuluu tietenkin Bitcoinin mystiselle luojalle. Kaikista tavallisin ja yleisin vaihtoehto on Buterin, mikä on hauska hatunnosto yhdelle Ethereum lohkoketjun luojista. Kaksi muuta hevosrotua ovat Szabo ja Finney. Siten pelissä on siis neljä eri rotua. 

Miten Zed Run peliä pelataan?

Joten miten Zed Run peliä oikein pelataan? Tämä kaikki alkaa perustamalla talli eli tili pelisivustolle. Tämä tapahtuu Zed Run pelin omalla sivustolla. Pelaajan tulee sen jälkeen ostaa itselleen heidän ensimmäinen hevonen. Kuten mainitsimme, hevoset ovat NFT merkkejä. Siten voit ostaa itsellesi hevosen tutuilta NFT merkkien myynti sivustoilta.

Kun olet hankkinut hevosen, sinun tulee tietenkin osallistua kisaan. Tämä tapahtuu maksamalla osallistumismaksu. Mitä korkeampi tämä maksu on, sitä suurempi on myös pääpalkinto. Kisoissa yleensä 12 hevosta ottavat mittaa toisistaan. Hevoset ovat yleensä samanlaisista luokista, joten kisa on aina jännittävä. Kuusi ensimmäistä hevosta jakavat palkkion keskenään. Tietenkin, mitä korkeammalla satut olemaan, sitä suuremman palkkion saat. Toisin sanoen, jos onnistut tulemaan ensimmäiseksi, saat suurimman osuuden.

Miten voit voittaa pelissä?

Kuten sanoimme, tulet voittamaan pelissä niin, että asetut yhden ensimmäisen kuuden kanssa voittaville sijoille. Jos olet ensimmäinen, saat suurimman palkkion. Siten tämä palkkio siirretään sinulle lompakkoon, joka on tililläsi. Sieltä voit siirtää ne turvaan erilliseen krypto lompakkoon, mikä on aina suositeltavaa.

Sillä, minkälainen hevonen sinulla on, on suora vaikutus peliin. Toisin sanoen mitä uniikimpi eli harvinaisempi hevonen sinulla on, sitä parempi sinulla on. Tätä asiaa mitataan monilla eri asioilla. Näitä on esimerkiksi hevosen ominaisuudet, suku, rotu ja genotyyppi. Mitä harvinaisempi hevosesi on näillä mittakaavoilla ja mitä niin sanotusti puhtaampi sen rotu on, sitä suuremmat voitto mahdollisuudet sinulla on. Tämän takia monet haluavatkin käydä kauppaa hevosillaan, pyrkien ostamaan aina paremman ratsun. Tämä onnistuu aivan samalla tavalla kuin minkä vain muun NFT merkkien kaupankäynti.

Kukapa ei rakastaisi hevoskilpailuja?

Ei ole yllättävää, että Zed Run kerää paljon pelaajia. Hevoskilpailu pelit ovat olleet oikeastaan aina kovin suosittuja, eikä tämä ole muuttunut ollenkaan. Ainoa asia mikä on vain muuttunut on se, että teknologia on kehittynyt entistä enemmän vuosien saatossa. Nykyään pelaajille on todella paljon erilaisia vaihtoehtoja, joiden väliltä he voivat valita.

Tietenkin Zed Run pelin kaltaiset lohkoketju teknologiaa käyttävät mahdollisuudet ovat hyvin suosittuja. Sen lisäksi on olemassa monia muitakin mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Zed Run tulee varmasti myös toimimaan inspiraationa muille peleille. Voidaan olettaa, että tulevaisuudessa pelaajille on yhä enemmän mahtavia lohkoketjulla toimivia hevoskilpailu pelejä.